donderdag, 8. december 2005 - 12:51

Burgemeesters voetballen voor Leprastichting

Utrecht

Zondag 11 december speelt het Nederlands Burgemeesterselftal in Utrecht om 11.00 uur de elfde wedstrijd van dit jaar. Voorafgaande aan de wedstrijd FC Utrecht tegen FC Groningen nemen de burgemeesters het op tegen het elftal van het Bouwfonds. De wedstrijd wordt gespeeld op het trainingscomplex Zoudenbalch.

Het burgemeesterselftal, dat officieel staat ingeschreven bij de KNVB, speelt circa tien wedstrijden per jaar ten bate van de Leprastichting. In de ruim zeven jaar van zijn bestaan is nu bijna 300.000 Euro bijeengebracht. Dat bedrag wordt zondag met circa 1500 Euro verhoogd door bijdragen van de sponsor.

Hoofdsponsors van het burgemeesterselftal zijn Pink Roccade en Holland Casino. Samen met subsponsor Van Gansewinkel maken zij het voor het elftal financieel mogelijk om het sportieve en ideële doel te bereiken.

Voor het burgemeesterselftal treden vrijdag o.a. A.G.J.M. Rombouts (Den Bosch), A.A.M.M. Heijmans (Bernheze), J.J.M. Som (Kerkrade) G.E.W. Prick (Groesbeek), K.L.R. Ho Ten Soeng (Venhuizen), J.A. v.d. Laan (Noordenveld), C.H.J. Lamers (Houten), G.E.W. Prick (Groesbeek), G.D. Renkema Groesbeek), H.G. Vos (Nederweert), J.B. Waaijer (Zoetermeer), F.M. Weerwind (Niedorp) op.

De burgemeesters worden gecoached door de heer J.A. Leegwater (oud-burgemeester Scheemda)
Provincie:
Tag(s):