donderdag, 20. januari 2005 - 11:09

Café-eigenaar blijkt doodgestoken

Leeuwarden

Woensdagmiddag is sectie verricht in het Nederlands Forensisch Instituut in Rijswijk op het stoffelijk overschot van het slachtoffer. Hij bleek in de borststreek te zijn gestoken en aan die verwonding te zijn overleden. Het lichaam is inmiddels door de officier van justitie vrijgegeven.
<BR>
<BR>Het buurtonderzoek in de wijken Nijlân en Aldlân is grotendeels afgerond. Vandaag, donderdag, worden nog enkele woningen bezocht waarvan de bewoners eerder niet aanwezig waren of nog niet gereageerd hadden. Het onderzoek heeft wel informatie maar nog geen directe verwijzingen naar verdachten opgeleverd.
<BR>
<BR>

De politie verhoort zowel alle vaste als alle losse klanten van het café in de hoop dat zij extra informatie kunnen verschaffen. In het bijzonder is het rechercheteam op zoek naar een tot nu toe onbekende jongen en een meisje, beiden blank en rond 20 á 25 jaar, die maandagavond 17 januari rond 22.30 uur 's avonds in het café waren. Ze haalden sigaretten en speelden kort op de gokkast. De jongen had donker haar en een donkere jas, het meisje had blond haar en droeg een rode jas. De politie komt graag in contact met deze getuigen.
©BON / foto: DASfotografie
Provincie:
Tag(s):