maandag, 28. februari 2005 - 11:50

Chello haalt ook limiet van dataverkeer af

Chello heeft gereageert op de acties van de COAX en de ontwikkelingen van de concurrenten van de laatste tijd. Vanaf 1 maart kan je onbeperkt internetten bij de abonnementen van chello light, chello classic en chello plus.

Twee weken geleden was een petitie gestart tegen Chello. Op de website van COAX kon je aangeven dat je het niet eens was met de datalimieten die op de abonnementen stonden van Chello.

Deze actie heeft waarschijnlijk geholpen, want Chello haalt nu de limieten van bijna alle paketten eraf. Bij de goedkope paketten (chello starter en chello easy) worden de limieten verdubbeld.

De algemene directeur van UPC Nederland zegt het volgende: ’Het is onze strategie om met chello voorop te lopen met de kwaliteit van ons product, met name op het gebied van snelheid en capaciteit. We zien dat bijvoorbeeld het downloaden van films steeds populairder wordt. Daarbij horen geen datalimieten voor chello light, chello classic en chello plus. Zo trachten we steeds aan deze wens van onze klanten tegemoet kunnen komen.’

De vermelding van XS4ALL hun datalimieten te verwijderen zal ongetwijfeld ook hebben meegespeeld bij deze beslissing
Categorie:
Tag(s):