woensdag, 27. april 2005 - 18:44

Chevrolet de T2X

Tijdens de Seoel Motor Show zal Chevrolet de T2X presenteren. Het is een zogenaamde ´Sport Utility Coupé´ die de lijnen van een coupé en een SUV combineert. Chevrolet wil met de T2X conceptcar de publieke reacties peilen.
<BR>
<BR>Vorig jaar presenteerde Chevrolet in Parijs de S3X. De vijfdeurs SUV zal begin 2006 in productie worden genomen en ook in Europa leverbaar worden. Chevrolet presenteerde de auto allereerst om de reacties van het publiek te polsen. Die reacties waren zeer positief en dus genoeg reden voor productie.

T2X en Statesman sedan
In Seoel wordt van 30 april tot en met 8 mei de Seoel Motor Show 2005 gehouden. De show vindt voor de vijfde keer plaats en GM Daewoo Auto & Technology presenteert daar de T2X. Daarnaast presenteren de Koreanen de Statesman, de eerste luxe sedan van GM DAT.

Jonge doelgroep
Voor Europa is de T2X een belangrijke conceptcar, want wanneer de reacties positief zijn gaat de auto in productie en komt ´ie ook naar Europa. Chevrolet richt zich met de T2X op een jonge doelgroep tussen de twintig en dertig jaar, die er een actieve en individuele levensstijl op nahouden. Dat is ook terug te zien in het dynamische ontwerp van de auto. De T2X heeft twee deuren en combineert de lijnen van een SUV met die van een coupé.

Indruk
Deze tekening geeft alvast een indruk van de T2X. Wanneer de Seoel Motor Show zijn deuren opent zullen de eerste foto´s ook naar buiten worden gebracht. Als de auto positief wordt ontvangen is productie zeer.
Categorie:
Tag(s):