woensdag, 26. januari 2005 - 20:24

Chevrolet maakt prijzen nieuwe Kalos 3-deurs bekend

Hoofddorp

Chevrolet Nederland heeft deze week de prijzen van de nieuwe Chevrolet Kalos 3-deurs bekend gemaakt. Met een vanafprijs onder de € 10.000 zet de importeur de sportieve nieuwkomer zeer scherp in het segment van de compacte auto’s.

Bovendien is de Kalos 3-deurs in Nederland in vier complete uitrustingsniveaus leverbaar met een keuze uit twee benzinemotoren, die voor iedere bestuurder een passend aanbod aan comfortabele, luxe of sportieve features bieden. De Chevrolet Kalos 3-deurs staat inmiddels bij de Chevrolet-dealers in de showroom.

Het leveringsprogramma start met de Chevrolet Kalos 3-deurs 1.2 Pure, met een prijs vanaf
€ 9.995,-. Voorzien van de 72 pk sterke 1.2 motor kan de Pure vertrouwen op ondermeer centrale deurvergrendeling, stuurbekrachtiging, een in hoogte verstelbaar stuurwiel, een radio/CD-speler met vier speakers, ABS met EBD, dubbele airbags en vijf in hoogte verstelbare hoofdsteunen.

De Spirit-uitvoering voegt daar vervolgens afstandbediening voor de centrale portiervergrendeling aan toe, evenals elektrische ramen vóór en bumpers in carrosseriekleur. De Kalos 3-deurs Spirit is er vanaf € 11.250,- en is naast de 1.2 krachtbron ook uit te rusten met de krachtige en pittige 1.4 16V motor met 94 pk. Bij die laatste combinatie is airconditioning met een pollenfilter tevens standaard aan boord en bedraagt de vanafprijs € 12.550,-. Deze 1.4 16V uitvoering van de Spirit is optioneel bovendien met een automatische viertraps transmissie te bestellen.

©BON/CHEVROLET NEDERLAND B.V.
Categorie:
Tag(s):