zaterdag, 10. december 2005 - 20:45

Collectes voor Monument Tegen Zinloos Geweld

Tilburg

Bij de Destil Trappers stonden in de maand november vrijwilligers aan de deur met de collectebus in de hand. Er werd gecollecteerd bij aanvang van de thuiswedstrijden. De Tilburg Trappers willen hiermee laten zien dat ook zij het Tilburgse Monument Tegen Zinloos Geweld steunen. Dit heeft een leuke bijdrage van ongeveer 250 euro opgeleverd. Ook in de Tilburgse advocatuur is flink gecollecteerd en zijn machtigingskaarten uitgedeeld. De opbrengsten van de machtigingskaarten zijn nog niet bekend.

De komende maanden vinden er in de stad nog vele acties plaats voor het Tilburgse monument. Op zondag 11 en 18 december as. wordt er gecollecteerd tijdens de koopzondagen en de kerstmarkt op de Heuvel, op het Piusplein en rondom de Paleisring.

Het productieproces rondom het monument is in volle gang. “Het is fijn dat de slogan 200.000 harten, één gedachte ook echt tot uiting komt door de vele acties die de Tilburgers op touw zetten�, aldus beeldend kunstenaar Guido Geelen. In het voorjaar van 2006 wordt het monument, een van brons gemaakte kabinetskast, onthuld. Bijdrages zijn van harte welkom op giro 70700.
Provincie:
Tag(s):