dinsdag, 29. november 2005 - 14:52

Collen krijgt nieuwe kans bij Feyenoord

Pieter Collen maakt weer deel uit van de hoofdmacht van Feyenoord. De rechtsback trainde dinsdag weer voor het eerst mee en heeft tot het eind van het jaar de tijd om zich te bewijzen.

Collen werd de afgelopen seizoenen door de Rotterdammers verhuurd aan NAC Breda. Afgelopen zomer keerde hij terug, maar liep een schouderblessure op waaraan hij zich moest laten opereren. Sinds drie maanden speelde de Belgische verdediger voor Jong Feyenoord, waar hij wekelijks tot de uitblinkers behoorde. Daarom besloot Erwin Koeman hem alsnog een kans te gunnen.

"Ik ben heel blij dat ik hier weer mee mag trainen", zegt Collen op de website van Feyenoord. Onlangs gaf hij in de Feyenoord Krant aan te hopen op een nieuwe kans. "Je weet nooit hoe het bij het eerste loopt. Misschien komen er blessures en wordt er een beroep op me gedaan. Ik ga er vol voor en heb de hoop dat ik het allemaal doe om straks weer bij het eerste te komen. Ik heb gewoon nog niet het gevoel dat ik hier klaar ben."

Collen speelde tot nu toe pas vier competitieduels voor Feyenoord. Bij NAC kwam hij in drie seizoenen tot 52 wedstrijden in de Eredivisie.
Categorie:
Tag(s):