dinsdag, 6. december 2005 - 21:47

Compositiefoto verdachte zaak Sévèke

Nijmegen

Van de verdachte die betrokken is bij de dood van Louis Sévèke is een compositiefoto gemaakt. De politie toonde de foto dinsdagavond in het TV-programma 'Opsporing Verzocht'.
<BR>Sévèke werd op dinsdag 15 november 2005 omstreeks 21.00 uur in Nijmegen om het leven gebracht op de kruising Van Welderenstraat - Eilbrachtstraat. Sévèke werd op dinsdag 15 november 2005 omstreeks 21.00 uur in Nijmegen om het leven gebracht op de kruising Van Welderenstraat - Eilbrachtstraat.

Op de linker compositiefoto ziet u de man zonder bril. Omdat de verdachte mogelijk een bril droeg, ziet u rechts dezelfde man maar nu met bril.

Signalement verdachte

blanke man
leeftijd 30 – 40 jaar
lengte 1.80 – 1.90 meter
slank postuur
kort gemillimeterd haar
smal gezicht
kleding: donkerkleurig gewatteerd heupmodel sport-/ski-jack en een spijkerbroek
sporttas: meerkleurig, mogelijk rood en blauw

De politie heeft de volgende vragen:

Wie herkent de man van de compositiefoto, eventueel in combinatie met het signalement?
Tijdens het schietincident stond ter hoogte van de Van Welderenstraat 110 een bordeauxrode Opel Vectra geparkeerd. Het bouwjaar van deze Opel was 1992/1993. Er zaten twee mannen in deze auto, die belangrijke getuigen zouden kunnen zijn. Nadat één van deze mannen was uitgestapt wordt een knal gehoord. Na de knal ziet een getuige deze man snel weer in de Opel Vectra stappen waarna de auto wegrijdt. Wie kent de mannen in de rode Opel Vectra of wie heeft meer informatie over deze auto?


Hebt u informatie dan kunt u dat melden via het speciaal daarvoor opengestelde nummer 024-327 6000. Of geef uw informatie door aan Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):