dinsdag, 1. februari 2005 - 15:27

Condoom-fabrikant gaat stapje verder

Den Bosch

Condoomfabrikant Durex begeeft zich naast condooms en glijmiddelen een stapje verder op de ‘seksmarkt’ en dat doet zij met een compleet nieuwe generatie persoonlijke vrouwvriendelijke 'stimulators', zoals Durex haar vibrators noemt. ‘Seks is een van de leukste, fijnste en belangrijkste dingen in het leven,’ schrijft de condoomfabrikant, maar hoe vrijdenkend en vooruitstrevend we ook zijn, nog altijd zijn sommige seksuele onderwerpen te beladen om vrij mee om te gaan.

En dat is jammer, want dat betekent dat heel veel mensen niet het plezier beleven wat ze zouden kunnen hebben. De hedendaagse vibrators zijn vanuit het denkbeeld van de man ontworpen en zien er vaak uit als reuze geslachtsorganen die niet altijd even effectief functioneren. Veel vrouwen zijn op zoek naar een functionele vibrator en daarom heeft DUREX© besloten om een persoonlijke stimulator te ontwikkelen met een revolutionair design die ook nog eens discreet is verpakt.

De nieuwe ‘seksspeeltjes’ zijn ontwikkeld in samenwerking met een heuse Britse seksexpert, Tracey Cox en Professor Alan Riley een internationale schrijfster over seks en relaties en bekende autoriteit in Groot-Brittanië op het gebied van seksuologie. De condoomfabrikant hoopt met haar producten mensen te helpen om volledig van hun seksualiteit te genieten en betere, gezondere en bevredigende seksuele relaties op te bouwen.

© BON / DUREX©
Categorie:
Tag(s):