zondag, 12. juni 2005 - 20:18

Containers fleuren straatbeeld op

Oldenzaal

Zwerfafval, slecht voor het milieu en niet erg prettig om naar te kijken. Met de komst van huisvuilcontainers leek dat probleem voorbij, maar niets is minder waar. De huisvuilcontainers zijn net grijze muizen en tonen geen prettige aanblik. Terwijl ze ook nog eens door baldadige jongeren of hongerige honden worden omgegooid. AstiaClair komt met de oplossing: containerbehuizing
<BR>Contain-o-dress.

Waar containerbehuizingen vroeger niet meer waren dan een ombouw, zorgt type Caïro voor een revolutie. Deze modern vormgegeven behuizing is even functioneel als fleurig. Niet langer een conventionele vierkante behuizing maar een vormgeving die doet denken aan de kunstwerken van de oude Egyptenaren. Dat AstiaClair zijn klassiekers kent, bewijzen ook de geïntegreerde bloembakken, zo komen de hangende tuinen van Babylon wel heel dichtbij.

Bijkomend voordeel is dat natte of vieze handen tot het verleden behoren. Doordat de klep van de container vastzit aan het deksel van de behuizing hoeft het deskel van de container nooit meer aangeraakt te worden. Een simpele druk op de knop en via een gasveersysteem springt het deksel open. Nog meer voordelen? Naast klantvriendelijk, is de behuizing ook mileuvriendelijk. Het gebruikte Durac hout is een hardhout soort die op milieuvriendelijke wijze wordt gekweekt in Oost Europa. Dit hout blijft gegarandeerd 15 jaar lang in perfecte staat. Tel daar dan nog eens bij op dat AstaClair voor elke tien verkochte producten een boom plant via de Stichting Nationale Boomfeestdag. Duidelijk is dat AstaClair staat voor kwaliteit en duurzaamheid, ook voor het milieu.

Om Caïro te beschermen tegen verkleuring, is de transparante beschermingscoating Dress Coat® verkrijgbaar.

Advies verkoopprijs: Contain-o-dress type Caïro v.a. € 598,00, beschermingscoating Dress Coat®
€ 49,95.
Verkoop- en productinfo: AstiaClair, tel: +31 (0) 541 53.69.32 of kijk op www.astiaclair.org
Categorie:
Tag(s):