dinsdag, 24. mei 2005 - 16:14

Creative introduceert de Zen Neeon

Met de Zen Neeon, de nieuwste MP3 speler van Creative, speelt Creative in op de groeiende vraag naar mooie MP3 spelers.

Tegenwoordig kijken de gebruikers niet zozeer meer naar de kwaliteit van de MP3 speler of het aantal liedjes die erop kunnen, maar des te meer naar het design. Neem een voorbeeld aan de Apple i-pod, één van de eerste "design" MP3 spelers op de markt en ondanks zijn prijs een groot succes.

Nu heeft Creative met de Zen Neeon ingespeeld op deze groeiende vraag naar mooie MP3 spelers. De Zen Neeon wordt geleverd met één Creative Stik-On skin. Bij de lancering zullen er 16 verschillende Creative Stik-On skins geleverd worden. Deze body panelen kunnen met weinig moeite worden verwisseld.

Naast de body van de MP3 speler kan er ook gekozen worden tussen 10 verschillende kleuren metalen achterkanten. Verder kan de gebruiker kiezen tussen 7 voor geïnstalleerde LED achtergrond kleuren.

Naast al deze "fashion" kenmerken bezit deze MP3 speler 5 Gigabyte aan geheugen, een FM-radio en recorder, ingebouwde microfoon voor voicerecording en een snelle USB-2.0 aansluiting.

Hoeveel deze modebewuste MP3 speler gaat kosten in Nederland is nog niet bekend, in Amerika is hij nu te koop voor $ 329,-
Categorie:
Tag(s):