maandag, 4. juli 2005 - 11:46

Crespo wil in Italië blijven

Chelsea wil huurling Hernan Crespo graag terughalen naar Londen. De Argentijnse spits, vorig seizoen in dienst van AC Milan, wil daar echter niets van weten. "Laat mij lekker in Italië'', smeekt hij zijn werkgever.

"Chelsea probeert mij te overtuigen dat ik naar Engeland terug moet komen'', zo liet de 29-jarige aanvaller tegenover Voetbal International optekenen, "maar wat ik zelf het liefste wil is in Italië blijven.''

Aan het begin van afgelopen seizoen had trainer José Mourinho de Argentijn niet nodig, waarna Crespo werd verhuurd aan AC Milan. Met die club reikte hij tot de finale van de Champions League.

"Persoonlijk heb ik nooit problemen gehad met Mourinho. Ik heb hem niet zelf gesproken, maar er is mij verteld dat hij wellicht zijn mening over mij heeft bijgesteld'', aldus Crespo.

Chelsea deed onlangs Mateja Kezman van de hand en werd deze zomer al met Fernando Torres, David Trezeguet, Andrei Shevchenko, Adriano en Samuel Eto'o in verband gebracht. De voorkeur ligt ook bij Crespo, die bovendien al in Londen onder contract staat.

Crespo zelf vindt de situatie maar niks. "Dit is m'n slechtste zomer tot nu toe, omdat ik nog steeds niet weet waar ik me over twee weken moet melden.''
Categorie:
Tag(s):