woensdag, 12. oktober 2005 - 12:42

Dakloze neemt woning al in bezit tijdens verhuizing

Enschede

Een 57-jarige vrouw moest tot haar grote ontzetting ontdekken dat een man tijdens haar verhuizing al bezit had genomen van haar woning. Hij sliep zelfs al in haar bed. Toen de politie een kijkje kwam nemen had de brutale 'inpikker' ook nog even de deur gebarricadeerd.

De vrouw was aan het verhuizen maar sliep nog niet in haar nieuwe woning. Toen ze bij de 'oude' woning kwam om wat spullen op te halen zag ze tot haar grote verbazing dat er een man in haar bed lag. Ook zag ze door de ramen dat kasten waren opengetrokken en de woning overhoop was gehaald. De vrouw durfde niet naar binnen en waarschuwde de politie. Die konden de woning vervolgens niet in omdat de man de voordeur had gebarricareerd. De politie tikte op de ramen en nadat de man wakker was geworden opende hij pas de voordeur.

Het bleek te gaan om een 21-jarige man die op zondag de woning al had ingepikt om er te overnachten. Ook hield hij zich in leven met het nog aanwezige voedsel en drank in de woning. Zelf de sigaretten van de vrouw moesten het ontgelden. Hij is door de poliie meegenomen.
Provincie:
Tag(s):