vrijdag, 22. juli 2005 - 10:53

Dance Valley gaat bijna live

Amstelveen

Dance Valley gaat bijna live. Bezoekers van het grootste dance-spektakel van Europa, kunnen dit jaar zelf hun eigen vogeltjesdans of vrijpartij vastleggen op film en up-loaden naar de dance Valley site om zo wereldwijd gezien te worden. Door de huidige snelheid van providers en de snelle ontwikkeling van de huidige mobieltjes met steeds betere resoluties, kan de bezoeker met behulp van MMS zijn video naar de website sturen.

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een mobiele telefoon en zijn de mogelijkheden met dit kleine technisch vernuft legio. Ook op evenementen en festivals wordt dit duidelijk zichtbaar. Tijdens de lasershow bij Impulz Festival bijvoorbeeld zag je overal de mobiele telefoons omhoog gaan om er een foto van te maken.

Tevens beginnen mensen langzaam korte filmpjes te maken van deze prachtige momenten. Maar dit zijn niet de enige filmpjes die leuk zijn om te maken. UDC heeft nu samen met Collab en TweakDSL een applicatie ontwikkeld waarmee dit mogelijk is. De 1e beelden gemaakt door de bezoekers zullen gelijk vrijdag 5 augustus online te zien zijn op de officiele website www.dancevalley.com. Foto Fred Beyrman
Categorie:
Tag(s):