vrijdag, 26. augustus 2005 - 22:03

De bril als lifestyle-accessoire van formaat

Utrecht

Click is de naam van de nieuwste innovatie in brilmode. Click staat voor stijl, verrassing en raffinement. Als een kameleon past het montuur zich aan bij stemming, outfit of stijl van de eigenaar. Met een simpele klik ontstaat in een handomdraai een compleet nieuwe bril. Daarom is dit het beste nieuws voor bril- of lensdrager die nog steeds wanhopig op zoek is naar een prettig brilletje in een opvallend montuur. Een dozijn brillen is erg duur, daarom staat Click het toe eindeloos te variëren met één stel brillenglazen.

Click 8 is gemaakt van high performance kunststof en wordt geleverd in acht warme metallic kleuren. De glazen (verkrijgbaar in 14 glasvormen) blijven op hun plek door een bijna onzichtbare nylordraad. Click 8 heeft een even excentrieke, als geraffineerde uitstraling. Voor het eerst groeit de bril werkelijk uit tot lifestyle-accessoire. Net als schoenen en sieraden draagt het montuur vanaf nu bij tot de perfecte look!

Nog bonter maakt Click 12 het voor de eigenaar. Van dit lichtgewicht montuur zijn alle onderdelen (clicks) wisselbaar. Opvallende kleuren als limoengroen, oranje, zwart, wit, roze en kobaltblauw zeggen alles over de drager van de bril. Hij/zij durft kleur te bekennen! En dat kan, want de clicks zijn er in maar liefst 28 kleuren. Daarnaast biedt Click 12 de keuze uit 28 glasvormen. Het innovatieve montuurconcept, dat inmiddels diverse patenten op het kliksysteem heeft, is uiterst licht van gewicht, allergievrij en wordt geleverd in een etui. De extra kleurensets, bestaande uit 12 clicks en exclusief glazen, zijn verpakt in speciale meeneemboxen.

Advies verkoopprijs: Click 8 en Click 12 bril € 195,00, extra kleurenset voor Click 8 € 130,00 en extra kleurenset voor Click 12 € 76,00.
Verkoop- en productinfo: Fashion Frames B.V., tel: +31 (0) 30 24.117.34
Categorie:
Tag(s):