maandag, 17. januari 2005 - 12:01

De echte gamer speelt overal

Amsterdam

De tijden dat de mobiele telefoon aangesloten moest zijn op internet om gave spelletjes te downloaden zijn voorbij. MAXartists komt met de gamepack. Een ‘mobiel’ spelletje in een doosje. Geen virtuele stroom, maar echt tastbaar!

Het concept is simpel. Voor € 4,99 wordt een visueel hoogstaand en verslavend spelletje gekocht. In de verpakking staan alle beschikbare spellen afgebeeld met een unieke code. SMS de code naar keuze naar het vermeld staande nummer, tegen de normale provider sms kosten, en ontvang direct de pincode voor het betreffende spel. Doordat de pincode geldig blijft tot het spel daadwerkelijk op de telefoon staat kan er niks misgaan. Een even unieke als doeltreffende methode dus. Zonder kans op virussen en onvoorziene kosten. Succes gegarandeerd. Zo niet dan is een helpdesk ter beschikking.

Voor wie dacht dat mobiele telefoonspelletjes irritante piepgeluidjes maakten en slechte graphics bezaten, is de gamepack van MAXartists ook een verademing. Want met hoogwaardige graphics en een sublieme gameplay stormen de spellen naar de top van mobiel gameland. Titels zoals: Courier Bob (lever zo snel mogelijk de post bij alle huizen af als paperboy), Incoming (een spel in de trant van space invaders) en Aces High (haal halsbrekende capriolen uit met een gevechtsvliegtuig) vragen het uiterste aan vaardigheden en concentratie van de gamer.

Bang zijn dat hij de verkeerde mobiele telefoon heeft, hoeft de gamer ook niet te zijn. De spellen zijn ontwikkeld voor bijna elke mobiele telefoon. Motorola, Nokia, Samsung, Sharp, Siemens en Sony-Ericsson telefoons vormen geen probleem.

Advies verkoopprijs: € 4,99 per stuk.
O.a. verkrijgbaar bij Bruna, Elektro World en Handyman.
Voor productinformatie: www.maxartist.nl
Categorie:
Tag(s):