woensdag, 2. november 2005 - 11:22

De minister-president raakt zijn been kwijt in de Catharinakapel

Harderwijk

De cabaretière Jacqueline Kerkhof won in 1998 de publieksprijs van het Camarettenfestival. Zij combineert theatertechnieken met cabaret . Een sterke vertelling staat bij haar centraal. In haar derde voorstelling ‘Vleesbingo’ vertelt ze een bijzonder bizar verhaal. De cabareteske komedie is op vrijdag 25 november te zien in de Catharinakapel.

Op een doordeweekse middag wordt de minister-president tijdens een plasstop ergens langs de A2 door een stel onverlaten gegrepen. Hij wordt twee uur lang vermist. Het land raakt in een onbestuurbare crisis, totdat men hem bij toeval in zijn bed aantreft.

Alles lijkt normaal, alleen mist de premier een been. Een van de vijf personen die vastzitten in de lift van een Haags ministerie is verantwoordelijk voor de daad. Alle vijf hebben ze een rekening met de premier te vereffenen.

Jacqueline Kerkhof vertelt het verhaal zonder uitstapjes, maar met maximaal gebruik van haar acteertalent, expressiviteit en humor. Met typetjes en snelle grappen neemt zij het publiek mee in het waanzinnige verhaal, dat toch verdacht dicht tegen de dagelijkse realiteit ligt.

Vrijdag 25 november
Catharinakapel, Klooster 1, Harderwijk
Aanvang: 20:15 uur
Toegang € 8,00
Reserveren: ANWB/VVV (0341) 426666
Provincie:
Tag(s):