dinsdag, 19. april 2005 - 19:13

De ontdekking van de Campus Heyendaal

Nijmegen

Het wijkenfestival trekt na twee succesvolle edities in Oud-West en Dukenburg nu over de Campus Heyendaal. Een iets ander festival dan de twee voorgaande edities. Tijdens dit wijkenfestival presenteren de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, de Radboud Universiteit Nijmegen en het UMC St. Radboud op zondag 24 april hun (vernieuwde) campus. Van 12.00 uur tot 16.00 uur is iedereen van harte welkom om de nieuwe gebouwen zowel van buiten als van binnen te bekijken. Er zijn vele activiteiten die u op ludieke wijze kennis laten maken met de campus die voor Nijmegen zoveel betekent.

Kenniscentrum
De campus ontwikkelt zich tot een van de grootste kenniscentra van Nederland. Vele activiteiten op het gebied van onderzoek, onderwijs, training en advies en patiëntenzorg vinden hier plaats. Zo komen er dagelijks zo’n 40.000 bezoekers naar de campus: studenten, medewerkers, patiënten en bezoekers.

De volgende gebouwen zijn van binnen te bekijken:
· Het Gymnasion (Heyendaalseweg 141)
· Studiecentrum UMC St Radboud (Geert Grooteplein 21)
· Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (Kapittelweg 33)
· Huygensgebouw (Toernooiveld 1)
· Huize Heyendaal (Geert Grooteplein Noord 9). Alleen te bezichtigen onder begeleiding, kaarten te verkrijgen in het studiecentrum.
Een speciale bus rijdt via een vaste route gratis over de campus.
Provincie:
Tag(s):