dinsdag, 11. januari 2005 - 8:05

De Sims 2 uitbreidingsset: Studentenleven

De Sims 2 was een van de grootste verkoophits van 2004. Het langverwachte vervolg op de meest verkochte game uit de geschiedenis liet de gamer de levensloop van een virtueel gezinnetje beheren met alle plezier en ellende die in het dagelijkse leven ook voorkomen.
<BR>

Vooral grafisch gezien was De Sims 2 een grote vooruitgang ten opzichte van zijn voorganger. Andere noviteiten waren het ouder worden van de Sim en het doorgeven van het DNA.

Binnenkort zal de eerste uitbreidingsset verschijnen. Het krijgt de naam ‘University’ ('Studentenleven') mee en speelt zich vooral af rond de campus van een school.

In De Sims 2 ‘Studentenleven’ kun je voor het eerst je Sims in hun jongvolwassen jaren meemaken en zien hoe ze richting universiteit vertrekken om aan het leven op de campus deel te nemen. Of ze nu hun intrek nemen in een studentenhuis of in een studentensociëteit, dat is pas het begin. Je Sims kunnen kiezen uit 11 hoofdvakken, en als het ze lukt om goede cijfers te halen, krijgen ze hun diploma en kunnen ze kiezen uit vier nieuwe carrières. Ontdek de nieuwe verlangens en angsten van het sociale leven en de studie-doelstellingen van het studentenleven, waarmee je nieuwe 'bevorderdingen' vrijspeelt, die je helpen je doelen en wensen te vervullen tijdens je studie en daarna.

Om het nog spannender te maken, krijgen je Sims tijdens het verkennen van de campus en de bijbehorende collegezalen, poolzalen, sportzalen en koffiebars te maken met studentengrappen, feestjes en sociale interacties uit het studentenleven. Net als in het echte leven beginnen je Sims met een krap budget, maar ze kunnen wat extra Simdollars verdienen met een bijbaantje, zoals het geven van bijlessen, of op een wat meer riskante manier, zoals het printen van geld als lid van het 'geheime genootschap'.

Er is ook al een 13mb grote trailer uitgegeven die hier te downloaden is.


Categorie:
Tag(s):