zondag, 27. maart 2005 - 21:27

De sterren van de huishoudbeurs

Amsterdam

Van 1 tot en met 10 april 2005 viert de Huishoudbeurs zijn zestigste editie. Het grootste consumentenevenement in zijn soort is natuurlijk niet compleet zonder Bekende Nederlanders. Ook tijdens de jubileumeditie geeft een keur aan artiesten acte de présence in Amsterdam RAI.

Op het speciale Telegraaf Feestplein van de Huishoudbeurs wordt dagelijks vanaf 15.30 uur het SterrenFeest gehouden. Hier kunnen bezoekers genieten van live-optredens van bekende Nederlandse artiesten. Toppers als Xander de Buisonjé, Gordon, René Froger, Rob de Nijs, Anita Meijer, Lee Towers, Jan Smit, Wolter Kroes en Gerard Joling maken hun opwachting op het SterrenFeest.
Een spetterend optreden van een bijzondere ‘Mystery Guest’ op zondag 3 april maakt het feest compleet.
Het SterrenFeest op de Huishoudbeurs is een gezamenlijke productie van Amsterdam RAI en Dagblad De Telegraaf.

Feestelijk dagje uit
Ook dit jaar kent de Huishoudbeurs weer een inspirerend programma. Het evenement biedt creatieve workshops, informatieve stands en demonstraties en tussendoor is er tijd voor show en spektakel. Tien dagen lang kan de moderne vrouw haar hart ophalen in Amsterdam RAI.

Informatie
De Huishoudbeurs wordt van 1 tot en met 10 april 2005 gehouden in Amsterdam RAI. De openingstijden zijn van 11.00 tot 18.00 uur en op donderdag 7 en vrijdag 8 april is de beurs tot 22.00 uur geopend. Het Feestplein is elke dag al vanaf 10.00 uur geopend. Bezoekers kunnen hier dan genieten van een kopje koffie, een traktatie, live radio en diverse optredens.
Van 6 tot 10 april is een bezoek aan de Huishoudbeurs gratis te combineren met een bezoek aan de negen-maanden-beurs.

Een toegangskaartje voor de Huishoudbeurs kost € 13,50. Kinderen tot en met 4 jaar krijgen gratis toegang, kinderen van 5 tot en met 12 jaar betalen € 5,50 euro en 65-plussers mogen voor € 12 naar binnen. Voor groepen groter dan 20 personen geldt een tarief van € 11 per kaartje.
Een avondkaartje kost € 7,50 en bezoekers zijn dan vanaf 18.00 uur van harte welkom.

Meer informatie over het evenement is te vinden op www.huishoudbeurs.nl
Categorie:
Tag(s):