dinsdag, 7. juni 2005 - 10:36

Den Bosch bijna rond met trainer Daerden

Bij FC Den Bosch wordt zo goed als zeker Jos Daerden komend seizoen de nieuwe trainer. Dit meldt het Brabants Dagblad. Daerden was eerder actief bij Beveren, Lommel, Lierse SK, FC Eindhoven en Bergen, maar zit momenteel zonder club.

"Den Bosch is een profclub, heeft een keurige accommodatie en de ambitie om weer snel door te stoten naar de Eredivisie. De gesprekken waren positief. In principe zie ik het wel zitten met Den Bosch", aldus de vijftigjarige coach in het Brabants Dagblad.

Daarnaast wordt door manager voetbalzaken, Fred van der Hoorn de interesse in Stefan Jansen bevestigt. De spits speelde van 2002 tot 2004 ook al voor Den Bosch en scoorde in zijn laatste seizoen 25 maal.

Vorig seizoen was er geen plaats voor hem en kreeg hij te horen dat hij mocht vertrekken. Hij koos voor een avontuur bij het Oostenrijkse SW Bregenz, maar degradeerde dit seizoen met de club. Wel wist hij 11 keer het net te vinden in 22 duels. Omdat Bregenz met financiele problemen kampt, mogen alle spelers transfervrij de club verlaten. Jansen is teruggekeerd naar Nederland en woont met zijn gezin in Den Bosch.
Categorie:
Tag(s):