zaterdag, 29. oktober 2005 - 13:10

Designmeubelen in Heerenveen

Heerenveen

Dit weekend zijn de deuren van meubeltoonzaal 'De Tol im- & export' met stille trom geopend. Op een indrukwekkende 3.600 vierkante meter worden zowel gestileerde, conventionele als moderne meubelen getoond. Het accent van de meubelcollectie ligt evenwel in de speciale vormgeving en de gebruikte materialen. Het grootste deel van de collectie wordt vervaardigd in overleg en door scherpe calculatie kunnen zij de designmeubelen heel betaalbaar aanbieden.

De officiële opening volgt als alle showmodellen binnen zijn. Maar de directie van De Tol vindt dat het tijd is om zaken te doen. De deuren staan overigens niet alleen open voor de meubelzaken, ook particulieren zijn welkom om de modellen te komen bewonderen. Alleen worden de meubelen dan geleverd via de dealers die zaken doen met De Tol.

Naast meubels toont De Tol ook een grote collectie woonaccessoires, zoals houtsnijwerk, stenen en onyx sculpturen, kussens, schilderijen en beddengoed. Ook voor de tuin worden er originele ideeën getoond.

De Tol im- & export is gevestigd op de Zilverweg 3 in Heerenveen en is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:30 uur.
Provincie:
Tag(s):