zaterdag, 13. augustus 2005 - 22:35

digiBLAST hét multimediale platform, voor kids!

Rotterdam

Vette graphics, coole games, de allerleukste tekenfilms, de hotste videoclips, interessante educatieve programma’s én een digitale camera. Deze items spreken ieder kind aan. En nu zitten ze allemaal in een nieuw multimediaal jasje, dé digiBLAST!

digiBLAST is een handheld console met; video- en gameplayer, een MP3 speler én digitale camera. In goed Nederlands een klein, in de hand te houden apparaat dat dient om muziek af te spelen, films en videoclips te kijken, videospellen te spelen en om digitale foto’s te nemen. Zet je eigen vakantiekiekjes over op de computer. En je favoriete muziekfiles van de PC op de MP3 speler van de digiBLAST. Overal waar je gaat, gaat de digiBLAST mee samen met jouw muziek, foto’s, videoclips, games en tekenfilms. Alles is zo gemaakt dat kinderen vanaf 5 jaar er mee kunnen omgaan. En te koop voor een bedrag dat valt binnen de speelgoedtermen.

Zonder twijfel is de digiBLAST de eerste van een nieuwe generatie speelgoed. 2005 zet de trend. Eens in de zoveel jaar is technologische vooruitgang verantwoordelijk voor een totale ommekeer in speelgoedland. Nu, is het de beurt aan digiBLAST. Een persoonlijk en mobiel multimediaplatform voor kinderen. In handformaat én geheel in het Nederlands. Daarmee komt de mobiele techniek van de volwassen wereld binnen handbereik van kids. Alles in één apparaat; veilig, stevig en stootvast.

Multifunctioneel
Dit nieuwe handheld apparaat is voor kinderen ontworpen. Het 2,7 inch. LCD scherm beschikt over een hoge resolutie, met gevolg; een haarscherp kleurenbeeld. De bedieningsknoppen speciaal op formaat voor kinderhanden, dus lekker makkelijk te bedienen. Intellect voor de vier functies zit in de afzonderlijke content. De digiBLAST is het mobiele platform waar alles op draait. En met de wensen is rekening gehouden, of je nu vijf of tien bent, een jongen òf een meisje.

Te beginnen met cartoons, de leukste licenties ‘for girls & boys’! Met een serie van circa 3 afleveringen op een cartridge is kijkplezier gegarandeerd, samen met o.a. SpongeBob Squarepants, Totally Spies, SonicX, Winx Club en onze groene vrienden de Teenage Mutant Ninja Turtles. Of toch maar een interessante film van National Geographic, over het wel en wee in het dierenrijk! Gezellig met z’n allen kijken; gewoon de speciale video-out kabel aansluiten op de TV, et voilà … alles in het groot!

digiBLAST is ook de gameconsole bij uitstek. Met de meest ultieme nieuwe games, wat te denken van; Tony Hawk’s Pro Skater, Rayman, Yu-Gi-Oh!, en Spider-Man. Maar ook educatieve games als Dora Explorer en Freddi Fish zijn te verwachten, zij nemen je aan de hand mee om op ontdekkingsreis te gaan. Allemaal mogelijk door de belangrijke softwarehuizen o.a., Atari, Konami, Activision en UBI Soft. Leuk voor paps, ook de Atari Classic Games worden aangeboden, kunnen zoon- en dochterlief het sentiment van toen beleven.

Games en cartoons hebben we reeds gehad, maar daar stopt het niet bij. Lekker mee swingen op de hotste videoclips uit de hitlijsten. Dat kan! Naast de eerder genoemde cartridges zijn ook deze verkrijgbaar. Muziek is zelfs heel goed vertegenwoordigd, als extra accessoire is er een MP3 speler. Inmiddels een welbekend fenomeen, maar nu speciaal voor de digiBLAST ontworpen. Je eigen favoriete liedjes zet je in een mum van tijd op de MP3 speler, en zo ben je altijd muzikaal onderweg.

Als klap op de vuurpijl is er de module om een digitale camera, 1.3 MegaPixels en 128 MB, op de digiBLAST te plaatsen. Door het grote kleurenscherm, kun je je vakantiekiekjes of al je vriendjes goed op de foto zetten. Plaats ze vervolgens op de computer, met de mini-USB kabel, om ze zo naar iedereen te mailen. Alweer kinderwerk met eenvoudige handelingen.

DigiBLAST, een all-in-one edutainment systeem met legio aan mogelijkheden. En dat moge duidelijk zijn. Voor ouders een uitkomst, geen zorgen dat de kids rare dingen tegenkomen op het internet. Een veilig circuit wordt geboden, geheel controleerbaar. Doormiddel van de educatieve programma’s wordt de algemene ontwikkeling van de kroost zelfs gestimuleerd.

Voor kinderen heeft de digiBLAST een grote gadget waarde door de hotte licenties en zijn multifunctionaliteit. Tenslotte kun je met de digiBLAST écht de blits maken op het schoolplein. En zo makkelijk in gebruik, dat zelfs moeders er mee overweg kan.

Advies verkoopprijs: digiBLAST, met SpongeBob Squarepants of Winx Club aflevering, incl. 5 Atari Classic Games € 79,95.

Verkrijgbare accessoires:
Digitale camera (1.3 Megapixels) : € 39,95
MP3 speler (256 MB) : € 29,95
Verkrijgbare cartridges:
Cartridges cartoons (3 afl. 75 min.) : € 9,95
Cartridges games/edutainment : € 14,95
Cartridges video clips : vanaf € 9,95

Verkoop- en productinfo: Nikko Europe BV, tel: +31 (0) 76 548.06.00
Categorie:
Tag(s):