zaterdag, 8. januari 2005 - 12:33

Dik betalen voor lucht

Rotterdam

Na chique bronwater, gaan we nu dik betalen voor lucht
<BR>In 2003 was bronwater mateloos populair, gespecialiseerde waterwinkels schoten als paddestoelen uit de grond in de grote steden. Nu is er een nieuwe hype: zuurstof.

De zuurstofshops waren al bekend in smoggy steden als Los Angeles, Bangkok en Tokyo en het rukt nu op in de Nederlandse uitgaanswereld in de vorm van zuurstofbars. The Gadget Company speelt op de hype in en introduceert OGO Pure Oxygen, 6 liter pure zuurstof altijd binnen handbereik in een doseerbus.

Wetenschappelijk is niet bewezen dat schonere zuurstof een positief effect heeft op ons lichaam, toch zijn de zuurstofbars mateloos populair. Het gevoel van de frisse en schone lucht na een regenbui is nu altijd binnen handbereik. Mensen vertellen dat ze na gebruik een soort van energie boost krijgen en weer op scherp staan. Sterker nog: bij The Gadget Company wordt gemeld dat gevolgen van een kater verminderd worden.

Met één can van 6 liter kun je ongeveer een minuut inhaleren, voordat je toe bent aan een nieuwe bus. Je kunt kiezen uit de aroma's lemon, cherry of peppermint, dus zelfs een nieuwe voorraad zal je niet snel vervelen.

OGO Pure Oxygen is online verkrijgbaar bij The Gadget Company voor € 9,95
Website: www.gadgetcompany.nl
Telefoonnummer: 0900-Gadgets (35ct p/m)

©BON/foto: Gadgetcompany
Categorie:
Tag(s):