vrijdag, 10. juni 2005 - 12:11

Dirk van den Broek met de kassa op pad

Hoofddorp

Dirk van den Broek gaat weer de confrontatie aan met zijn concurrenten. Onder de naam KassaMobiel lanceert de supermarktketen het ultieme middel voor een eerlijke prijsvergelijking: de mobiele kassa. Vanaf vandaag 10 juni gaat Dirk van den Broek zijn kassa pal voor de deur van de concurrentie parkeren. Het doel: de consument het directe bewijs leveren, Dirk is ondanks de prijzenoorlog in de supermarkten nog altijd de goedkoopste.

Dirk wil met de KassaMobiel de broodnodige duidelijkheid scheppen voor de consument én afrekenen met te hoge prijzen. Want hoewel veel supermarkten het claimen, is er maar één de goedkoopste: Dirk van den Broek. Bij de KassaMobiel kunnen consumenten hun boodschappen van de concurrent – voor de deur - opnieuw laten scannen. De KassaMobiel berekent welk bedrag ze bij Dirk betalen, voor dezelfde tas met boodschappen. De bon bewijst: bij Dirk is de klant gegarandeerd goedkoper uit.

Mocht een van de gescande artikelen lager geprijsd zijn dan hetzelfde product bij Dirk, dan zal via ‘de Rode Prijslijn’ contact gezocht worden met het hoofdkantoor en wordt de prijs direct verlaagd. Uiteraard staat Dirk van den Broek voor een eerlijke prijsvergelijking: A-merken worden gewoon vergeleken met A-merken. Dirk van den Broek Jr.: “Iedereen weet dat appels en peren vergelijken niet echt opschiet. Maar ook de ene appel is de andere niet. De enige eerlijke en duidelijke vergelijking is daarom die tussen A-merken. Overigens hebben we ook hele lekkere en goedkope appels! “

Vanochtend werd hij in Zaandam, door Dirk van den Broek aan een laatste inspectie onderworpen. Vanaf vandaag zal de prijsvergelijker in gebruik worden genomen voor de deuren van concurrenten ergens in de omgeving van Rotterdam opduiken. Waar exact wilde Dirk van den Broek nog niet zeggen.
Provincie:
Tag(s):