zondag, 27. maart 2005 - 20:24

Discovery zoekt avonturiers voor reality tour

Amsterdam

Discovery Reizen, specialist in avontuurlijke rondreizen, is voor haar Amerikaanse zakenpartner Suntrek en de internationale televisiezender Sky TV op zoek naar Nederlandse avonturiers die het spannend vinden om komende zomer in internationaal gezelschap - dagelijks op de voet gevolgd door een complete filmploeg - een 10-daagse rondreis door het Wilde Westen van Amerika te maken.
<BR>

De Amerikaanse reisorganisatie Suntrek is – net als haar Nederlandse zakenpartner Discovery Reizen - gespecialiseerd in avontuurlijke (kampeer)rondreizen. In Nederland wordt Suntrek vertegenwoordigd door Discovery Reizen. Van zondag 2 tot en met woensdag 13 juli 2005 maakt Suntrek het voor de avontuurlijke reizigers van Discovery Reizen mogelijk om in internationaal gezelschap door Amerika te trekken, terwijl een complete filmploeg de tour zal filmen.

Spannende trek
Deze spannende reis zal door het zuidwesten van Amerika gaan. Het accent ligt op het showparadijs Las Vegas, de legendarische Death Valley, de Grand Canyon, de beroemde Nationale Parken van Utah – Capitol Reef, Bryce, Zion en Arches – net als de adembenemende rode rotsen in Monument Valley.

Sky TV volgt reisgezelschap door Wilde Westen
Een Sky TV Team zal de internationale groep avonturiers de gehele reis volgen en alle avontuurlijke activiteiten voor televisie vastleggen, zoals rafting, paardrijden, jeepsafari’s, rodeo’s en kampvuuravonden. Elke dag opnieuw maken de internationale deelnemers actie en avontuur mee in dit Wilde Westen van Amerika. Daarmee ontstaat een spannende ‘reality TV tour’. Er wordt overnacht op campings, maar ook in hotels.

Uitzendingen Suntrek TV Tour op Sky TV
De Suntrek TV Tour zal vanaf november 2005 gedurende drie jaar dagelijks in fragmenten van telkens 30 minuten op televisie te zien zijn in verschillende reisgerelateerde programma’s van Sky TV. Avonturiers die geïnteresseerd zijn in deze uitnodiging kunnen voor een inschrijfformulier voor de Suntrek TV Tour terecht op www.discoveryreizen.nl Geschikte kandidaten worden in april geselecteerd en kunnen tegen geringe kosten de Suntrek TV Tour meemaken.

Categorie:
Tag(s):