dinsdag, 20. september 2005 - 22:59

Dode bij bizar ongeval

Op dinsdagmorgen omstreeks 00.40 uur kreeg de politie melding van een verkeersongeval op de Hoeverweg te Egmond a/d Hoef waarbij een personenauto in een bocht van de weg was geraakt en in de berm een verkeersbord had geraakt. De auto was daarbij over de kop geslagen en tot stilstand gekomen op de oprit naar een boerderij.
<BR>Op het erf en in de directe omgeving van de boerderij werd door politie samen met omstanders gezocht naar de personen die bij de auto konden horen. Er is niemand aangetroffen. Ook navraag bij het Medisch Centrum te Alkmaar leverde geen resultaat op. En controle bij de woning van de houder van het aangetroffen kenteken leverde geen informatie op.

Later op de ochtend werd door een bewoner van de boerderij in hun tuin het levenloze lichaam aangetroffen van een man. Ter plaatse werd een sporenonderzoek ingesteld door de technische recherche en de technische verkeersafdeling. De politie heeft een team samengesteld dat het ongeval nader onderzoekt. Daarin wordt ook de vraag meegenomen welke omstandigheden het mogelijk hebben gemaakt dat politie en omstanders eerder die nacht het slachtoffer niet hebben aangetroffen. Uit onderzoek is gebleken dat het slachtoffer de eigenaar was van het bij de aanrijding betrokken voertuig, een 40-jarige man uit Sint Pancras. ©BON
Provincie:
Tag(s):