maandag, 19. december 2005 - 0:08

Dodelijk ongeval Kamperland

Op de Kruising Oost-Westweg / N57 te Kamperland vond zondagavond rond 18.15 uur een ongeval plaats waarbij een 75-jarige vrouw uit Goes om te leven is gekomen en een 23-jarige man uit Goes zwaargewond is geraakt.

Een 61-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen Duiveland reed over de N57 komende uit de richting van Vrouwenpolder en gaande in de richting van de Stormvloedkering. Vanaf de Stormvloedkering kwam een auto aanrijden die op de kruising Oost Westweg / N57 linksaf sloeg in de richting van Kamperland.

De automobilist uit de gemeente Schouwen Duiveland, die rechtdoor reed richting de Stormvloedkering, is vermoedelijk door het rode licht gereden waardoor hij te laat de auto opmerkte en een botsing niet kon voorkomen.De bestuurster van de auto is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.

Een inzittende, een 75-jarige vrouw uit Goes, is ter plaatse overleden. Een andere inzittende, een 23-jarige man uit Goes, is in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis in Antwerpen.De 61-jarige automobilist raakte niet gewond.
Provincie:
Tag(s):