maandag, 25. april 2005 - 19:16

Dodelijke schietincident in 'Opsporing Verzocht'

Waalwijk

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt maandagavond 25 april 2005 aandacht aan het dodelijke schietincident op de Blyde Incomstelaan in Waalwijk van afgelopen donderdag 21 april.

Op donderdagmorgen 21 april werd omstreeks 09.45 uur een 40-jarige inwoner van Drunen in zijn auto, een donkerblauwe Volkswagen Passat, beschoten. Het misdrijf vond plaats op de Blyde Incomstelaan, op het wegvak gelegen tussen de Sint Antoniusstraat en de Sint Crispijnstraat. Deze locatie ligt in het centrum van Waalwijk. De man overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Omstanders meldden de politie direct dat het slachtoffer was beschoten door de bestuurder van een motorfiets of diens passagier.

De politie is daarom op zoek naar getuigen die de motor hebben gezien met twee in donkere kleding gestoken berijders. Ook als een soortgelijke motor, in combinatie met de beide berijders, is gezien in de bebouwde van Drunen of Waalwijk wil de politie dat graag weten. Om die reden wordt de medewerking gevraagd van het publiek.

Opsporing Verzocht wordt maandagavond 25 april om 22.00 uur door de AVRO op Nederland 1 uitgezonden. Het programma wordt de volgende dag, op dinsdag 26 april om 10.30 uur herhaald. © BON / Miranda van der Sloot
Provincie:
Tag(s):