zaterdag, 23. juli 2005 - 18:48

Doornbos blij met vorderingen bij Minardi

Robert Doornbos zal morgen als 17e starten als de Grand Prix van Duitsland op Hockenheim verreden zal worden. De Nederlander start achter zijn teamgenoot Christian Albers die 16e werd. Minardi maakte vandaag een goede dag mee en wist goed aan te haken op de rest van het veld, hierbij de Jordans achter zich latend.

Doornbos was blij met de huidige gang van zaken bij Minardi, vooral na een prettige ontvangst binnen het team: “Ik ben heel tevreden. Ik heb gisteren en vandaag met name veel gewerkt aan onze race-afstelling, en ben blij met de continue vorderingen die we maken. Omdat deze vorm van kwalificeren nieuw voor me is, heb ik in mijn ‘flying lap’ wat rustiger aangedaan als vanmorgen�, zo vertelt de 23-jarige Rotterdammer.

Morgen zal Doornbos zijn eerste Formule 1 race ooit gaan rijden voor het team van Minardi. Doornbos hoopt dat Minardi de goede vorm kan vasthouden: “Ik hoop dat we morgen in de race ook samen dit tempo kunnen vasthouden, zodat we wellicht een mooie race met de Jordan’s aan kunnen gaan�, aldus Doornbos.
Categorie:
Tag(s):