zaterdag, 29. oktober 2005 - 18:33

'Doornbos droeg goed mee aan de ontwikkeling'

Na afloop van de Grand Prix van China had Christijan Albers forse kritiek op team- en landgenoot Robert Doornbos. Hij vond onder andere dat de Rotterdammer niet goed genoeg heeft meegewerkt aan de ontwikkeling van de auto en dat hij eigenlijk alleen maar in de Formule 1 zou rijden voor media aandacht. Ook hoofd-ingenieur Andy Tilly heeft verklaard dat hij Albers wel voor een deel gelijk moet geven.

Paul Stoddart heeft echter een heel ander verhaal over Robert Doornbos; de Australiër bracht gisteren een persbericht uit waarin hij afscheid nam van het team. Giancarlo Minardi kwam aan bod, ook over motorleverancier Cosworth werd nog iets verteld en alle rijders die ooit voor het team hebben gereden werden bedankt. Robert Doornbos echter een beetje extra.

"Over Robert wil ik nog even iets extra's kwijt", meldt Stoddart. "Pas in Duitsland kwam hij bij ons, toen waren er nog maar acht Grand Prix te gaan en hij heeft ze allemaal super verreden! Hij heeft veel verstand van de technische aspecten en hij heeft ons goed geholpen met de ontwikkeling van onze nieuwe bolide."

Dat laatste staat dus lijnrecht tegenover wat Christijan Albers te vertellen had over Doornbos. Nu is er alleen nog maar de vraag: wie heeft er gelijk? Voorlopig zullen de twee kemphanen nog tegen elkaar blijven vechten, aangezien zowel Albers als Doornbos nog een grote kans maken op het vrijdagzitje van het team van Williams.
Categorie:
Tag(s):