vrijdag, 1. juli 2005 - 18:42

Doornbos: "Een grote stap vooruit"

Robert Doornbos mocht als enige vandaag de nieuwe Jordan EJ15B aan de tand voelen. De Nederlander mocht weer zijn meters maken als vrijdagrijder en had er weer enorm veel plezier in om achter het stuur te mogen kruipen van de nieuwe bolide.

“Ik heb enorm veel plezier gehad om de nieuwe wagen te mogen besturen�, zo vertelt een enthousiaste Doornbos. “Iedereen was erg tevreden en geconcentreerd op het te rijden programma.�

“Er is zeker vooruitgang geboekt in vergelijking met de oude wagen, maar we moeten nog veel werk verzetten wat betreft de afstelling. We hebben zeker weten een grote stap vooruit gemaakt vanmiddag�, aldus Robert Doornbos, voor wie het werk er reeds weer op zit.

Verder had de test- en reservecoureur van het team van Jordan een nieuw helmdesign alsmede een nieuwe sponsor aan de wereld te tonen.

Erg veel is er niet veranderd aan het helmdesign van de Nederlander. Was het normaal lichtblauw met oranje, nu zijn de kleuren wat donkerder geworden. Tevens is er bovenop de helm een donkerblauwe ster te zien. Ook zijn er meer vlammen te zien vergeleken met het oude helmdesign van de Rotterdamse coureur.

De sponsor is niemand minder dan het bedrijf KPN. Toen Jos Verstappen nog in de Formule 1 reed, waren er al geruchten dat het telefoonbedrijf toen reeds de koningsklasse van de Formule 1 wilde bestormen, maar nadat alles keer op keer werd uitgesteld lijkt het er nu op dat ze toch besloten hebben zich te mengen in de sponsors. Erg veel is er nog niet duidelijk over de sponsoring, buiten het feit dat het logo op de helm van Doornbos te vinden zal zijn.
Categorie:
Tag(s):