woensdag, 23. november 2005 - 10:52

Doornbos heeft een overeenkomst voor 2006

Gedurende een interview met een Engelse internetsite over autosport heeft Robert Doornbos laten weten dat zijn management bijna een contract heeft getekend voor nog een jaar Formule 1. Welk team en welke rol kon hij nog niet loslaten, maar men denkt aan het testzitje bij Williams of bij BMW.

Op de vraag hoe het seizoen van 2006 voor de Rotterdammer ervoor staat, antwoordde de coureur van Minardi: “Ik heb een idee en ik wil het je ook graag vertellen, maar ik kan geen details loslaten. We zijn er bijna klaar mee en ik hoop dat ik snel in de wagen kan springen om het gevoel ervoor te krijgen. Het is een investering in mijn carrière en ik denk dat het geweldig zou zijn als alles door zou gaan. ik ben nog steeds jong en ik voel dat ik een goede carrière in de Formule 1 kan hebben.�

Het team van BMW komt voort uit de Zwitserse renstal van Sauber. Naast Nick Heidfeld als eerste coureur is de toekomst van Jacques Villeneuve nog uiterst onzeker als racecoureur. Echter is er ook nog geen coureur gevonden voor het testzitje. Dat is ook zo het geval bij het Engelse team van Williams, waar Antonio Pizzonia als huidige testcoureur zijn rol zat is. Wel opvallend is dat de uitspraak van Doornbos vlak na het nieuws dat BMW een extra vergadering met Villeneuve aan het plannen is, komt.
Categorie:
Tag(s):