zondag, 8. mei 2005 - 11:01

Doornbos heeft toekomst in Formule 1

Barcelona

Colin Kolles is de man die op dit moment aan de leiding staat van het team van Jordan-Midland, de beste man heeft ondanks dat Midland een erg rijk team is toch nog rijders aangenomen die geld meebrengen. Normaal een onverstandige keuze, maar in dit geval niet. Kolles is erg blij met Karthikeyan en Monteiro: "Naar mijn mening hebben wij voor rookies erg goeie rijders in huis", verklaart Kolles.

'Ik vind het geweldig om met jonge rijders te werken, je ziet ze dan uiteindelijk helemaal opgroeien, Michael Schumacher is tenslotte ook een rookie geweest'.

Ook heeft Kolles lovende woorden over Robert Doornbos. 'Het moet iedereen in de paddock wel zijn opgevallen dat ook Robert het enorm goed doet, hij heeft zeker toekomst in de Formule 1', meldt hij over de Nederlander.

Opvallend is dat Kolles ook meldt dat er dit jaar geen nieuwe auto komt. Afgelopen week wist Tiago Monteiro namelijk te melden dat er vanaf juli dit jaar een nieuwe auto te bewonderen valt. Het is dus nog maar de vraag wie van beiden er gelijk heeft.
Categorie:
Tag(s):