zondag, 3. juli 2005 - 15:40

Doornbos vanaf Duitsland naast Albers?

Er gaat momenteel een sterk gerucht in de paddock van Magny-Cours. Teamgenoot van Christijan Albers bij Minardi, Patrick Friesacher, zou wellicht niet aan zijn betalingen kunnen voldoen.

Er gaan het hele jaar al geruchten dat de sponsoren van de Oostenrijker moeite hebben met betalen. Nu lijkt het definitief en moet Patrick wellicht vertrekken bij Minardi of een stapje terug doen. Dit kan volgens velen de deuren openen voor Robert Doornbos, momenteel vrijdagtester bij Jordan.

"Geen commentaar", weet teambaas Paul Stoddart aan Formule1.info te melden. "Het enige dat ik kan en wil zeggen is dat Patrick Friesacher onze coureur is totdat ik zeg dat het anders is. Natuurlijk, de situatie zou kunnen veranderen, iedereen weet dat wij met de coureurs werken die voor hun plek moeten betalen. Maar als je me vraagt of het gaat gebeuren, dan zeg ik op dit moment: nee!"

Doornbos en Albers als teamgenoten bij Minardi? Zou leuk zijn, echter blijft het vooralsnog een gerucht en een droom voor menig Nederlands Formule 1-fan.
Categorie:
Tag(s):