zaterdag, 16. juli 2005 - 10:13

Doorrijder gezocht na dodelijk ongeval

Hillegom

De politie Hollands Midden is sinds woensdagmiddag op zoek naar een man die een 67-jarige vrouw uit Heemstede in Hillegom heeft aangereden. De vrouw overleed later die middag aan haar verwondingen.

De aanrijding vond plaats op woensdag 13 juli, omstreeks 15.30 uur, op de Bartenweg ter hoogte van het tankstation. De vrouw fietste in de richting van de Margrietenlaan toen ze ter hoogte van het tankstation door een kleine vrachtauto werd ingehaald. Tijdens het inhalen werd ze door het voertuig geraakt en viel ze met haar fiets op de grond.

De vrouw is met zwaar hoofdletsel naar het LUMC overgebracht, waar ze later die middag aan haar verwondingen is overleden. De vrachtauto is na de aanrijding doorgereden. Het zou gaan om een kleine vrachtauto met een zilveren laadklep. De rechterspiegel moet beschadigd zijn geraakt en het glas zou er voor een deel uitliggen.

Getuigen of de chauffeur van deze vrachtauto worden verzocht zich te melden bij de politie melden via het algemene telefoonnummer 0900-8844.

©BON
Provincie:
Tag(s):