maandag, 24. januari 2005 - 11:12

Drie mannen aangehouden voor bedreiging

Geldermalsen

Na een melding van een opstootje in de nacht van vrijdag op zaterdag rond een uitgaansgelegenheid in de gemeente Geldermalsen gingen agenten ter plaatse. Zij hielden drie jongemannen uit Geldermalsen aan, een 19-jarige op heterdaad, en een 17- en 19-jarige later op de dag. Zij worden ervan verdacht twee medewerkers van een uitgaansgelegenheid, van 26 en 35 jaar en beiden afkomstig uit Meteren, te hebben bedreigd.

Toen de drie vervolgens in een auto stapten om weg te rijden maakte een van hen steekbewegingen, vermoedelijk met een steekwapen, in de richting van een van de medewerkers. De 26-jarige medewerker sloeg hierop een ruit van de auto in en gaf een van de verdachten, de 17-jarige, een klap.

De politie heeft de drie aangehouden verdachten overgebracht naar het politiebureau voor verhoor en heeft de zaak in onderzoek. Een steekwapen is niet aangetroffen. De twee medewerkers deden aangifte van bedreiging. De 17-jarige heeft inmiddels ook aangifte gedaan van openlijke geweldpleging tegen de 26-jarige medewerker.
Provincie:
Tag(s):