vrijdag, 18. november 2005 - 21:13

Drie ongevallen op dezelfde plek

De brandweer van Slagharen had vrijdagochtend de handen vol werk aan een frontale aanrijding die op de Hoogeveenscheweg net op de provinciegrens met Drenthe en Overijssel tussen het Drentse Hollandscheveld en het Overijsselse Schuinesloot (net op Overijssels gebied) gebeurde doordat de weg spekglad was door de vorst.

Een bestuurder van een personenauto moest uit de auto geknipt worden en werd overgebracht naar het ziekenhuis. De andere automobilist raakte slechts licht gewond en kon ter plaatse behandeld worden. Het was op deze weg het derde ongeval tussen zeven en acht uur s'ochtends.

Het eerste gebeurde op dezelfde plek evenna zeven uur.Een auto gleed van de weg en belandde in de sloot. Een kwartier later gleed er weer een auto van de weg dezelfde sloot in, waar de auto van de eerste aanrijding nog lag en knalde hier boven op. Bij deze aanrijdingen vielen geen gewonden. Weer een kwartier later vond er ter hoogte van deze ongevallen de frontale aanrijding plaats, waarbij de brandweer en ambu personeel moest worden ingezet. In de hele provincie Drenthe en Overijssel deden zich ongevallen voor. Het merendeel bleef bij blikschade.
Provincie:
Tag(s):