vrijdag, 28. oktober 2005 - 12:19

Dronkaard gooit in ziekenhuis agent rolstoel naar het hoofd

Enschede

Een 44-jarige man die zo dronken was dat hij in het ziekenhuis in slaap viel, heeft onmiddellijk nadat hij uit zijn roes ontwaakte een agent met een rolstoel bekogeld. De man moest door middel van pepperspray tot bedaren worden gebracht. De agent heeft aangifte gedaan van poging tot zware mishandeling

Donderdagavond werd de man op de hoek van de Pathmossingel en de Usselerweg gevonden. Hij werd daarop door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Na onderzoek bleek echter dat hij zwaar dronken was en verder niets mankeerde. De man mocht daarop gewoon het ziekenhuis weer verlaten, maar dit bleek onmogelijk door zijn dronkenschap. Hij was in een diepe slaap gevallen op de eerste hulp, vandaar dat de politie erbij werd geroepen om hem daar te verwijderen. Toen een arts hem daar wakker maakte ging hij echter volledig door het lint en begon meteen met allerlei losse voorwerpen te smijten.

De opgetrommelde politie kreeg meteen een rolstoel naar zijn hoofd gesmeten. De man werd door middel van pepperspray tot bedaren gebracht. Onderweg naar het politiebureau dreigde hij de agenten te zullen vermoorden. Hij is in een cel opgesloten. De agent heeft aangifte gedaan van poging tot zware mishandeling.
Provincie:
Tag(s):