woensdag, 23. februari 2005 - 10:44

Drumster van Normaal overspannen

Borne

Tessa Boomkamp, drumster van Normaal en gitariste bij de band van Marco Borsato en Sita, is overspannen en kan voorlopig niet meedrummen tijdens de huidige theatertour van de boerenrockgroep uit de achterhoek. Hoelang haar 'ziekte' gaat duren is onbekend. Voorlopig neemt ex-Normaal drummer Fokke de Jong zo veel mogelijk haar plaats in.

Tessa is een multimuzikaal talent van 28 jaar en heeft haar sporen nu reeds verdiend in de Nederlandse muziekscene. Momenteel hanteert zij de drumstokken bij Normaal. Maar lichamelijke klachten hebben haar geveld doordat ze waarschijnlijk teveel hooi op haar vork heeft genomen. De voormalig Normaal drummer Fokke de Jong, momenteel wonend in Friesland neemt haar plaats in, indien mogelijk. Fokke heeft momenteel ook andere drum-verplichtingen, als de Jong niet kan worden Normaal optredens verschoven.

Tessa is behalve drumster bij Normaal ook nog actief in de band van ex-K-otic ster Sita, de band van Marco Borsato en bij de meidengroep Girls Wanna Have Fun. Ze
werkt momenteel aan een solo-CD en schrijft elke week een column in de zondagskrant van Tubantia, samen met haar man is ze ook nog eens bezig met een enorme verbouwing van haar huis met studio. Dit alles is waarschijnlijk allemaal net even te veel geworden.
© BON/ tekst en foto: Robert Hoetink.
Provincie:
Tag(s):