zaterdag, 29. oktober 2005 - 18:38

Duitse top drie loopt uit op Schalke 04

De topclubs hebben geen fouten gemaakt op de elfde speeldag in de Duitse Bundesliga. Koploper Bayern München won wel moeizaam bij 1.FC Köln: 2-1. Roy Makaay wist wederom het net niet te vinden.

In de Duitse pers wordt hij inmiddels Roy Vorbaay genoemd. Desondanks speelde hij de volledige wedstrijd. Lucio en Michael Ballack bogen een 1-0-achterstand na de pauze om in een Beierse overwinning.

Werder Bremen, met afstand de meest productieve ploeg in Duitsland, won in het eigen Weserstadion met 4-1 van Eintracht Frankfurt. Tim Borowski was de grote man met twee treffers en een assist. Hamburger SV won de topper tegen Schalke 04 - zonder de geschorste Rafael van der Vaart - met 1-0. Mehdi Mahdavikia werd matchwinnaar en bracht de ploeg van trainer Ralf Rangnick de eerste seizoensnederlaag toe.

Nando Rafael ging met Hertha BSC op bezoek bij VfB Stuttgart. De oud-Ajacied begon op de bank maar maakte als invaller wel een treffer. Uiteindelijk eindigde het duel na een spectaculaire tweede helft in 3-3.
Categorie:
Tag(s):