zondag, 27. februari 2005 - 13:35

Dutch Bloggies: Geenstijl grote winnaar

Gisteren werden in het Museum voor Communicatie in Den Haag voor de vijfde keer de 'Dutch Bloggies' uitgereikt. Een vakjury heeft in samenwerking met het publiek in zeventien categorieën de prijswinnaars bekend gemaakt. Grote winnaar was Geenstijl.nl die met negen awards naar huis ging.

Ook werd Geenstijl.nl uitgeroepen tot algemene winnaar. De jury vond vooral de primeurs, het lef en het spektakel de grote pluspunten van Geenstijl. GeenStijl won onder andere in de categorieën 'meest humoristisch', 'best vormgegeven', 'meest origineel' en 'best geschreven'.

Geenstijl was vorig jaar ook al de grote winnaar van de Dutch Bloggies. Het fenomeen weblog is vooral het afgelopen jaar veel in het nieuws gekomen. Van origine is een weblog een online dagboek waarin een persoon een aantal ervaringen vertelt.

Bij weblog Geenstijl werken meer mensen aan de site mee. Vooral op gebied van onderzoek en beveiliging is Geenstijl uitblinker. Vaak vertelt het weblog de waarheid achter duistere zaken en zorgt zo voor veel opschudding in de media.
Categorie:
Tag(s):