zondag, 10. april 2005 - 21:06

Een cadeautje met levenskracht

Heerenveen

Vergeet Mij Niet. Het is de naam van een lief blauw bloempje, maar het motto slaat op alle Buzzy Tuinkadootjes van TuinPlus. Want of het nu de zaadjes van inheemse plantensoorten, bloembolletjes of de enthousiast bloeiende Hanging Baskets zijn, een beetje zorg en liefde hebben ze nodig. En daarmee zijn het onvergetelijke cadeautjes. Scoren doen ze direct, want alle Buzzy tuinkadootjes kregen een cadeauverpakking. Voor de jarige, de jubilaris, de nieuwe of vertrekkende collega: iedereen wordt vrolijk van een cadeautje met levenskracht!

Opvallend in de Buzzy-serie zijn de grappige bloempotjes Carry & Grow met zaad en potgrond. Zaaien en nathouden, dát is het enige waarover de gelukkige ontvanger zich druk hoeft te maken. Staat het potje op een warme plek, dan piepen de eerste uitlopers al na een paar dagen boven de grond uit. Wekenlang is de groei en ontwikkeling te volgen. Dat is met recht genieten van een cadeautje. Want als alle gekregen wijn allang op is en de boeketten in de kliko liggen, staat de Buzzy-bloem frank, fier en fris mooi te zijn.

Weken- en soms zelfs maandenlang plezier heeft de geluksvogel die de zaden of bolletjes voor de Hanging Baskets cadeau krijgt. Aan elke veranda, pergola of tuinmuur is de klaterende bloemenzee een lust voor ‘t oog. Ook hier is de verpakking een mooie binnenkomer voor de gever. Want zelfs als het nog niets is, is het Buzzy-Hanging Basketpakket feestelijk. Dat geldt ook voor de zaden en bolletjes van de inheemse plantensoorten. Wilde Marjolein of Lupine, Roomse Kamille of Slaapbol, de lijst met varianten is lang én inspirerend. Voor wie het weggeeft én voor wie het krijgt. En dat de laatste nog vaak zal denken aan de eerste, spreekt voor zich! Trouwens… groene vingers zijn niet nodig voor de Buzzy Tuinkadootjes. In elke verpakking zit een duidelijke omschrijving met verzorgingstips.

Advies verkoopprijs: Carry & Grow € 4,95, Hanging Baskets Sets € 9,95 en inheemse bloemen vanaf € 1,60.
Verkoop - en productinfo: Tuinplus B.V., tel: +31 (0) 513 46.88.77 of kijk op www.tuinplus.nl
Categorie:
Tag(s):