zondag, 16. januari 2005 - 18:32

Een laatste groet voor Jeanny Wagemans

Born

Zondagmiddag om 14:00 uur vond de uitvaart plaats van Jeanny Wagemans in Born. Het Bornse meisje werd afgelopen maandag dood teruggevonden aan de oevers van de Maas in Grevenbicht. Ze was door een misdrijf om het leven gekomen.
<BR>Zo’n 1000 belangstellenden woonden de dienst in de kerk bij. Ook buiten waren er mensen aanwezig die de uitvaart via luidsprekers konden volgen.

Na de mis zette de rouwstoet zich in beweging vanuit de kerk aan de Kerkstraat naar Jeanny’s laatste rustplaats op de begraafplaats aan de Mgr. Buckxstraat in Born. Een witte rouwauto, met daarin de kist, werd gevolgd door medeleerlingen van haar school in Maaseik en vrienden van het 18-jarige meisje die de bloemen droegen. Op de begraafplaats werd door familie en vrienden en belangstellenden definitief afscheid genomen van Jeanny Wagemans.
Opmerkelijk was dat deze uitvaart plaats had op een zondag. Normaal worden op een zondag geen uitvaarten verzorgd. Echter de familie had om bepaalde redenen, die verder niet bekend zijn gemaakt, gekozen voor deze dag. © BON/foto: John Peters
Provincie:
Tag(s):