woensdag, 6. april 2005 - 22:14

Een lange zomer buiten

Oisterwijk

Buitenleven mag minstens zo mooi en comfortabel zijn als we binnen gewend zijn. Dat is de gedachte achter de twee nieuwe collecties van Borek. Maxime en Windsor zijn de nieuwe namen voor klasse, sfeer en comfort. En daarmee bijna onaantastbaar. Regen en wind hebben geen vat op de luxe uitstraling. En worden de kussens eens doornat dan zijn ze zo weer droog. Want alles in deze collecties is gemaakt voor buiten.
<BR>

Borek introduceert optisch leren meubels voor de tuin. Maxime is de naam van het moderne, strakke ontwerp. Deze vernieuwende trend is kunst. De ‘leren’ bankstellen zijn het resultaat van innovatieve technologieën. Het lijkt leer, maar is vinyl. Geheim van dit concept is de vinylband die op een unieke manier met de hand om het aluminiumframe gevlochten is. Het materiaal is op het oog nauwelijks van hoogwaardig leer te onderscheiden. Dit oersterke nieuwe materiaal is UV- en vochtbestendig waardoor het zijn schoonheid tot in lengte van jaren houdt. Gastvrije fauteuils, ligbanken, bijpassende (bijzet)tafels, een koffietafel en voetenbanken voor een relaxte lounge- of eethoek, het is er allemaal.

De Windsor serie heeft een zowel traditionele als moderne look die zich moeiteloos laat matchen met materialen als teak en hardsteen. Kracht en duurzaamheid zijn afkomstig van het fibredraad dat om het aluminium frame wordt gevlochten. De dining-collectie bestaat uit de kleuropties naturel, bruin, zwart, ivoor en grijs. Terwijl de loungecollectie verkrijgbaar is in naturel, bruin en zwart. Kussens zijn er in een immens brede kleurkeuze. Zowel de Maxime- als Windsor serie hebben luxe comfortabele uitstraling en scoren extreem hoog in kwaliteit en duurzaamheid!

Advies verkoopprijs: Maxime serie v.a. € 399,00 en Windsor serie v.a. € 298,00.

Verkoop- en productinfo: Borek Parasols Buitenmeubilair,
tel: +31 (0) 13 52.888.66 of kijk op www.borek.nl
Categorie:
Tag(s):