woensdag, 30. november 2005 - 7:18

Een NEE wordt man fataal

Tilburg

Een 69-jarige man is dinsdagavond omstreeks 19.45 uur om het leven gekomen bij een tragisch verkeersongeval. Vermoedelijk heeft de man hulp willen inschakelen, omdat zijn auto een lekke band had gekregen. Toen hij bij bewoners van de Bredaseweg aanbelde met het verzoek of hij even mocht telefoneren, werd hem dat geweigerd en werd hij doorverwezen naar de overzijde van de vierbaansweg.

Toen de man de ter plaatse niet goed verlichte Bredaseweg lopend wilde oversteken, heeft hij vermoedelijk een verhoging over het hoofd gezien, die de weghelften van elkaar scheidt. Hij is waarschijnlijk gestruikeld, waarna hij werd geschept door een automobilist, die in de richting van Breda reed.

De hevig geschrokken automobilist is in contact gebracht met medewerkers van Slachtofferhulp. De politie heeft met twee getuigen gesproken, die het ongeval hebben zien gebeuren. Daarnaast hebben politiemensen van de Verkeersongevallenanalyse een uitgebreid sporenonderzoek ingesteld, dat de lezing van de getuigen bevestigt.
Provincie:
Tag(s):