donderdag, 20. januari 2005 - 12:55

Een sterrenhemel onder je parasol

Best

Feestelijk, romantisch, bijna feeëriek; zo worden de eindeloze avonden van het buitenseizoen! De Terrazzo parasol van Solero is het belangrijkste ingrediënt voor dit succes. Overdag wordt felle zon geweerd, maar op het moment dat de schemering valt, laat de Terrazzo zich van zijn mooiste kant zien. Als kleine sterretjes strooien de lampjes hun warme licht uit over de gasten.

Door zijn royale afmetingen (drie bij drie meter) maakt deze parasol van elk buiten een royale en gastvrije zit, voor grote en kleine gezelschappen. Door de all-weather eigenschappen (waterdichte coating en een windventilatie systeem) verwerkt de Terrazzo elk buitje, wind of extreme zonneschijn met het grootste gemak. Ondanks zijn formaat is hij makkelijk hanteerbaar en in één beweging in iedere gewenste stand te draaien.

De mooiste eigenschap van deze pionier van de nieuwe generatie parasols is toch wel de verlichting. De sfeerlampjes zijn subtiel verwerkt in de baleinen en werken op laagspanning. Wanneer ze aanfloepen is het hele terras sfeervol verlicht en staat de lange mooie avond op het punt van beginnen. Wie liever een mooi boek of de krant leest, gebruikt de speciale leesverlichting die feller schijnt.

De Terrazzo van Solero wordt geleverd in de kleuren bosgroen, marineblauw, taupe, antiek beige en geel. De laagspanning voor de verlichting werkt op een trafo.

Advies verkoopprijs: € 895,00.
Verkoop- en productinfo: Paramio Trading B.V., tel: +31 (0) 499 37.53.27 of kijk op www.parasols.nl

©BON/ foto: Trendpers
Categorie:
Tag(s):