dinsdag, 25. januari 2005 - 13:59

Eenvoudig anders

Den Haag

De Lümmel is een kleine comfortabele stoel van de nieuwste generatie. Een opwindende combinatie van ontspannende zithouding en bekroond design: achteroverleunen en relaxen. Dankzij de uitgekiende kanteltechniek biedt deze stoel een zeer groot zitcomfort.

De Lümmel heeft op de Meubelbeurs van Milaan in april 2004 furore gemaakt en werd er bekroond met de Speciale Vermelding prijs van het tijdschrift Design Report. Dit nieuwste ontwerp van het Munchense ontwerpbureau Defacto.design is, na een succesvolle introductie in Duitsland, nu ook in Nederland verkrijgbaar. De vulling van hoogwaardig schuim is uit één stuk gemaakt en dus zeer duurzaam. Het houten frame zorgt voor grote stabiliteit en stevigheid.

Het geringe gewicht van 7 kilo en de compacte afmeting maken de Lümmel zeer mobiel: met het handvat zet u de 68,5 cm hoge stoel snel op de juiste plek. Of, als u hem even niet nodig hebt, opgeruimd in een hoekje.De bekleding is gemaakt van hoogwaardige polyester met een Teflon laag. Hierdoor is de bekleding vlekwerend. Chocoladevingers en koffievlekken zijn geen ramp: met een vochtige doek is de stof gemakkelijk schoon te maken. Zeer kindvriendelijk dus en met twee lümmels maakt u gemakkelijk een poef. Bovendien draagt de stof het internationale Öko-Tex keurmerk.

De Lümmel is leverbaar in de kleuren Rood,
Zwart, Blauw, Licht grijs, Olijf en Oranje.
Maten: H 68,5 cm, B 31 cm, D 53 cm

De verkoopprijs is €179,00
De Lümmel is verkrijgbaar bij een aantal
geselecteerde woninginrichters of direct te
bestellen via www.myluemmel.nl

Categorie:
Tag(s):