zondag, 11. september 2005 - 20:00

Eieren voor Ali B.

Amsterdam

In de Banne in Amsterdam Noord werd zondag het 8e Banne Bruist Festival gehouden. Op het podium aan de Statenjachtlaan traden grote namen op. Als een van de laatste artiesten beklom Ali B. het podium. Vrijwel meteen werd hij getrakteerd op enkele eieren die hij wist te ontwijken. De rapper vroeg het publiek daarop om respect en dat kreeg hij ook. Verder incidenten bleven uit.

De Amsterdamse rapper bevond zich in het illustere gezelschap Dennie Christiaan, Rob Ronalds, Rob Zorn en Angelique. Last but nog least gaf ook Wolter Kroes nog een spetterende show weg. De zanger was diep ontroerd toen bleek dat een kleine fan van nog geen 6 jaar de hele tekst van zijn hit ‘Laat me los’ meezong op het podium.

De hele dag waren er in een om de Banne festiviteiten voor jong en oud. Een paardentram, laser games, klimwand, 3D bioscoop, braderie en de Twisterbaan.
In het water langs de IJdoornlaan werd er met kano’s gevaren en gaf de brandweer een demonstratie. Voor zover bekend verliepen de festiviteiten zonder incidenten. ©BON
Provincie:
Tag(s):