zaterdag, 30. april 2005 - 16:58

Eigenaar bouwmarkt twee maal opzettelijk aangereden

Surhuisterveen

De 42-jarige eigenaar van de Formido vestiging in Surhuisterveen is zaterdagochtend even na tienen tot tweemaal toe opzettelijk aangereden. Vanwege de drukte regelde de man samen met een collega het verkeer op de parkeerplaats van zijn zaak.
<BR>
<BR>De eigenaar gaf een automobilist - bestuurder van een blauwe Ford Focus - een teken dat hij even moest wachten; de bestuurder liet echter zijn auto stapvoets verder rollen. Hierbij reed hij de eigenaar tegen zijn benen, vervolgens reed de bestuurder twee meter achteruit om de 42-jarige nogmaals tegen zijn schenen te rijden, ditmaal iets harder.

De eigenaar gaf daarbij een klap op de motorkap en sommeerde de bestuurder, die ondertussen was uitgestapt, zich aan de regels te houden en zijn aanwijzingen op te volgen. De tot nu toe nog onbekende bestuurder begon hierop te schelden en te dreigen, maar stapte onder druk van de opmerkingen van omstanders weer in zijn auto en vertrok.

In alle hecktiek is het kenteken van de verdachte verkeerd opgenomen, daarom roept de politie getuigen op zich te melden. Dat kan op telefoonnummer 0900-8844 ©BON / foto:DASfotografie
Provincie:
Tag(s):